Exklusiva och trygga bilar

Vi människor är väldigt olika när det gäller relationen till pengar. En del av oss är väldigt sparsamma och ekonomiska, samtidigt som andra är väldigt slösaktiga och hoppas på det bästa när det gäller att få ekonomin att gå ihop varje månad. För vissa är det inga problem, medan andra får vända sig till Lendify för att lösa de sista utgifterna innan den nya lönen kommer.

Vi skiljer oss även mycket när det gäller hur vi spenderar våra pengar. En del föredrar att lägga pengar på bostad, aktier eller väljer att resa mycket och andra lägger gärna sina pengar på dyra och exklusiva bilar.

Exklusiva bilar är väldigt dyra att köpa, och därför väljer många att ta ett lån på lendify.se för att kunna genomföra köpet av drömbilen. Det många inte tänker på är att många bilar även är dyra när det gäller försäkring, reservdelar och bränsleförbrukning. Som tur är finns Lendify som en hjälpande hand om du känner att månadens utgifter har sträckt sig längre än vad din inkomst räcker.

Det finns många häftiga och exklusiva bilar på marknaden, så när man väl ska välja en framtida bil så gäller det att titta efter de egenskaper man verkligen vill ha och behöver. När man sedan ska ta ett lån, kan Lendify hjälpa dig med ett lån till en låg ränta. Några av de populära bilarna i dagsläget inkluderar bland annat följande:

  • Porsche. Porsche är ett tyskt företag som grundades av Ferdinand Porsche år 1931. Genom åren har man tagit fram mängder av populära bilar i både sportmodell och familjemodell. Porsche 911 är en av de största och mest populära lanseringarna som Porsche gjort, och modellen har blivit en riktig klassiker. Bland annat kan man se karaktären Saga Norén köra runt i sin Porsche 911 i den populära serien Bron.
  • Ferrari. Ferrari är ett italienskt bilmärke som är väldigt exklusivt. Bilmärket grundades av Enzo Ferrari år 1928 och ingår nu i Fiat-koncernen. Har man inte en osedvanligt bra ekonomi, så ger Lendify dig möjligheten att ta ett lån för att köpa en häftig Ferrari. Ferrari har även ett stall som tävlar i Formel 1 som historiskt sett varit väldigt framgångsrikt med Michael Schumacher som den främsta föraren.
  • Koenigsegg. Koenigsegg är en svensk biltillverkare som har sin verksamhet utanför Ängelholm i Skåne. Bilmärket grundades år 1994 av Christian Von Koenigsegg som än idag är företagets VD. Företaget tillverkar väldigt exklusiva sportbilar och varje bil säljs endast i en begränsad upplaga. Priserna varierar, men man måste punga upp med flera miljoner för att ha möjligheten att lägga vantarna på en Koenigsegg.

Gå in på Lendify.se och se vilken hjälp du kan få för att skaffa dig bilen du alltid drömt om. Lendify skiljer sig från andra då de inte använder sig av banker. Istället lånar du från personer som väljer att investera i att låna ut sina pengar till dig. Lendify erbjuder bra räntor och du får ett snabbt svar på din ansökan. I tillägg till det så är din låneansökan hos Lendify inte bindande och du har hela 30 dagar på dig att bestämma dig för om du vill anta det lånerbjudande som antagits.